News & Events

Vandrende fordrag - Skrik. En utstilling om frykt.

Vestfossen Kunstlaboratorium har gleden av å invitere til vandrende foredrag torsdag 28.7, kl. 18.

Vestfossen Kunstlaboratorium har gleden av å invitere til vandrende foredrag torsdag 28.7, kl. 18. Fordraget vil ta for seg et bredt utvalg av arbeider presentert i utstillingen og knytte arbeidene opp mot temaet de er samlet under - Frykt.

Hvordan utfordrer forestillinger om frykt vår forståelse av kunstneren og kunstens rolle i samfunnet i dag, med utgangspunkt i idéer knyttet til den historiske avantgarden, hvor kunstnerisk praksis tradisjonelt tolkes som en kritisk posisjon med evne til å reflekterer, kommentere og, i siste instans, forandre verden vi lever? Kan kunst påvirke samfunnets komplekse oppbygning eller er kunst i dag kun et instrument på lik linje med andre, ofte negativt ladede kommunikasjonsstrategier? Foredraget vil ta for seg frykt som tema og motiv i kunsten, både med utgangspunkt i verkene i året utstilling og med utgangspunkt i eksempler fra kunsthistorien. 

Foredraget varer fra kl. 19 – 20.30 og holdes av kunsthistoriker Mari F. Sundet. Foredraget er gratis. For påmelding send email til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring 482 07 284.
 
Velkommen!